TRABZON / ŞALPAZARI - Atatürk İlkokulu

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi "

"Anahtar Kelimeler İle Hikâye Anlatma Etkinliği"

Öğrencilerimize, velilerimize ve danışmanlık yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Yeşilay Kulübü Aralık Ayı etkinlikleri kapsamında Yeşilay konulu şiir yarışması düzenledik.

Ock

ADIM ZEKA İŞİM OYUN PROJESİ etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen veliler arası Q-BITZ Zeka Oyunu Turnuvasını tamamladık. Turnuvaya katılım sağlayan velilerimize, destekleri için Murat ERABDAN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirmektir. Gerekli döküman, video ve görsellere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarım Yarışmasına birbirinden özgün eser hazırlayan 33 öğrencimize Katılım Belgeleri ve Ödülleri takdim edildi.

Öğrencilerimize, velilerimize ve rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan UYGUN okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuza ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

ADIM ZEKA İŞİM OYUN PROJESİ Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Q-BITZ veli turnuvasına katılım sağlayan velilerimize ve Proje Yürütücüsü Murat Erabdan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

"Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" kapsamında Gazimiz Erdal KUMAŞ, öğrencilerimizle bir araya geldiler. Gazimize hatıralarını bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ederiz. Kendilerine sağlıklı ve huzurlu nice yıllar dileriz.

Ara

Obezite ve dijital bağımlılığa karşı tedbir mahiyetinde öğrencilerin tabii ortamlarda arkadaşlarıyla uyum içerisinde oynayarak sosyal yönlerinin gelişmesine ve okul içindeki vakitlerini daha iyi değerlendirebilmelerine imkân sağlamak amacıyla okulumuz genelinde geleneksel çocuk oyunları oynatılmasına özen gösterilmektedir.

Ara

Yeşilay Kulübü olarak Kasım Ayı içerisinde, bağımlılıkla mücadele etkinlikleri kapsamında pano hazırladık. Yazılı ve görsel medyayı, internet ve sosyal medyayı tanıdık, ailelerimize tanıttık.

Ara

Kasım Ayı boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce gerçekleştirdiğimiz "Adım Zekâ İşim Oyun" Projesi kapsamında Sudoku Yarışmamızın Ödül Töreni İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin TÜRKMEN'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Katılım sağlayan tüm Öğrencilerimizi tebrik eder; organizasyonda emeği geçen Zeka Oyunları ekibimiz ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Semih MEMİŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin TÜRKMEN okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 eğitim - öğretim yılında "Adım Zeka İşim Oyun" projesi kapsamında ilçemizde düzenlenen "Sudoku Yarışması" Okulumuz Zeka Oyunları sınıfı ve Kütüphanemizde başladı. Desteklerinden dolayı görevli koordinatör öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Okulumuza gelen tiyatro ekibinin sergilediği oyunla öğrencilerimiz keyifli dakikalar yaşadı.