TRABZON / ŞALPAZARI - Atatürk İlkokulu

Mrt

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında 3.sınıf öğrencilerimize yetenek taraması testleri yapıldı.

Öğrencilerimizi yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Semih MEMİŞ'e ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin TÜRKMEN'e, öğrencilerimizi erken yaşta spora yönlendirme ve yetenekli öğrencilerimizin keşfedilmesi ne zemin hazırlayan İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat AYAZ'a, Antrenör Tuğçe KAROĞLU'na, Gençlik Lideri Damla AKIN'a , Sınıf Öğretmenlerimiz Bağdagül YİĞİT'e ve Murat ERABDAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Geyikli Mahallemizden Emekli Orman Mühendisi Sayın Musa AKKAYA, atölyesinde geri dönüşümden hazırlamış olduğu el emeği ahşap oyuncakları öğrencilerimizi ve bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizin artık kendilerini öğrencilerin mutluluğuna atayan bir Musa Amcaları var. İyi ki varsınız Musa Hasan AKKAYA! Kendilerine Atatürk İlkokulu Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri Toprak Ana Köy Yaşam Merkezini ziyaret ettiler. Geleneksel çocuk oyunlarından olan Strateji oyunu 3 taş diğer adıyla cızbız için her öğrencimiz 3'er adet farklı renklerde taş bularak tebeşirle yere çizdikleri oyun alanında kendi oyunlarını kurdular.

Tebeşir kullanarak bugünü ve hayallerini resmeden, değirmende mısır öğüterek kümes hayvanlarımızı besleyen öğrencilerimiz için deneyim dolu bir gündü.

Kapılarını bizlere açan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezine, Koordinatör Öğretmen Cem PARLAYAN'a,ulaşımda destek sağlayan Şalpazarı Gençlik ve Spor Müdürü Murat AYAZ 'a ve öğrencilerimizin yanında olan Okul Müdürümüz Şevket UÇAR'a , öğretmenlerimiz Pınar PALA'ya,  Adem YİĞİT'e ve Gençlik Lideri Damla AKIN'a teşekkür ederiz.

Şbt

"Adım Zekâ, İşim Oyun Projesi" kapsamında ilçemiz genelinde yapılan "ABC BAĞLAMACA, SİHİRLİ PİRAMİT KAĞIT OYUNLARI" yarışmalarında;

Betül Rana USTA 2-B Sınıfı

Emir Asaf ATMACA 2-B Sınıfı

KARE KARALAMACA, YILDIZ SAVAŞLARI KAĞIT OYUNLARI" yarışmalarında;

Merve Naz AKSOY 3-A Sınıfı

Rabia ÖZER 3-A Sınıfı olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Danışman öğretmenimiz Murat ERABDAN'a teşekkür ederiz.

Şbt

Bünyesinde savaş dönemine ait çeşitli materyallerin, savaş objelerinin sergilendiği Çanakkale Savaşları Mobil Müze Tırı okulumuz öğrencilerinin ziyaretine sunuldu. Tasarımıyla ebediyen yaşayacak Çanakkale ruhunun, Türkiye’nin dört bir yanına taşınmasını amaçlayan mobil müze öğrenci ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Faaliyet Haftası etkinliklerimizi tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi "

"Hatırlatmaca Etkinliği"

Öğrencilerimize ve danışmanlık yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi "

"Anlamını Bul Etkinliği"

Öğrencilerimize ve danışmanlık yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

VakıfBank İyilik Elçileri, gönüllülük esasına dayalı olarak toplumsal duyarlılık oluşturma amacıyla "İyilik Kumbarası" projesi kapsamında kütüphanemize kitap desteğinde bulundular.

VakıfBank ailesine ve projede emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Aralık Ayı boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.